Κερδίστε ένα τριήμερο στη Νάξο!

Αρχική Forums Γενικό Διαγωνισμοί Κερδίστε ένα τριήμερο στη Νάξο!

This topic contains 5 replies, has 6 voices, and was last updated by  Anonymous 8 years, 9 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1010

    marios
    Keymaster

    #1098

    Το αγαπημένο μου καλοκαιρινό ταξίδι ήταν πριν 3 χρόνια στη Λευκάδα. Είναι τόσο όμορφο νησί. Μέναμε με το αγόρι μου στο Κάθισμα και κάθε μέρα πηγαίναμε για μπάνιο σε διαφορετική παραλία. Πιο όμορφη απ’ όλες φυσικά ήταν το Πόρτο Κατσίκι αν και γινόταν χαμός. Υπέροχες σπηλιές για να εξερευνήσεις, απίστευτη γαλάζια θάλασσα και εξωτικές λευκές παραλίες! Το Νυδρί ήταν επίσης μαγευτική βολτούλα για τη βραδινή μας έξοδο! Σας προτείνω να πάτε είναι υπέροχα!!

    #1105
    facebook-profile-picture
    Magda Tou
    Participant

    Ένα από τα αγαπημένα μου ταξίδια ήταν στην Πάργα πριν αρκετά χρόνια. Μέναμε στο κέντρο της Πάργας, το οποίο ήταν πλημμυρισμένο από πολλούς τουρίστες και κυρίως Ιταλούς. Οι άνθρωποι εκεί ήταν πολύ φιλόξενοι! Αξέχαστη θα μου μείνει η ημερήσια με το καραβάκι στους Παξούς-Αντίπαξους και το μπάνιο μας στη μέση του Ιονίου! Ακόμη μια ημερήσια μας ήταν στα Σύββοτα, τα οποία απλά τα αγάπησα και με την επόμενη ευκαιρία θα ήθελα να ξαναπάω! Σας συνιστώ αυτό το ταξίδι ανεπιφύλακτα!!!

    • This reply was modified 8 years, 9 months ago by facebook-profile-picture Magda Tou.
    #1109
    facebook-profile-picture
    Dora Fwtiadou
    Participant

    Μια αξέχαστη εμπειρία ήταν στο Βουκουρέστι .Μαζί με την κολλητή μου και άλλες δυο φίλες μας αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε 13 ώρες με λεωφορείο για να φτάσουμε στην πόλη της Ρουμανίας!!! Και τελικά περάσαμε υπέροχα παρόλο που είχε απεριόριστο κρύο …Έχει αρκετά μουσεία και αξιοθέατα ενώ για φαγητό υπάρχουν από ακριβά εστιατόρια με βαριά αρχιτεκτονική μέχρι τα κλάσικα fast food(είτε γνώστα brand πχ.Mcdonalds είτε παραδοσιακά )..Ενώ για το βράδυ έχει να επισκεφτείς ,εκτός από τον φημισμένο δρόμο τους για τα clubακια (όπως και η Θεσσαλονίκη με την Βαλαωρίτου ),διάφορα σκορπισμένα μαγαζάκια και pubs που βρίσκονται σε στενά δρομάκια!! Πρέπει να το επισκεφτείτε !!

    #1110
    facebook-profile-picture
    Sophia-Faidra Sark
    Participant

    ξεχωριστη εμπειρια διακοπων για μενα ηταν στην κερκυρα !Ειχα παει με την παρεα μου 12+ ατομα ! περασαμε υπεροχα! το βραδυ βγαιναμε για εξορμησεις στην φυση και για περιπατο στην παραλια ! υπεροχες παραλιες και νυχτερινη ζωη!

    #1111

    Anonymous

    για μένα πλέον είναι η Νάξος,γιαύτο κ τρελάθηκα απο την χαρά μου με το διαγωνισμό,είναι ένα όμορφο νησί με πολύ όμορφες παραλίες, τουριστική ζωή αν θες να βγεις ή να χαλαρώσεις!εύχαριστούμε πολυ 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Ακτοπλοϊκά
Κρουαζιέρες