Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις στην Μελβούρνη

Αρχική Forums Προορισμοί Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις στην Μελβούρνη

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by facebook-profile-picture Xristos Koukos 7 years, 6 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #1802
    facebook-profile-picture
    Xristos Koukos
    Participant

    Ένα ταξίδι στη Μελβούρνη είναι μια απο τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες που μπορεί κάποιος να έχει. Η πόλη έχει διάφορα πράγματα να κάνεις, μέρη να επισκευτείς και τον σωστό δρόμο. Για να σε βοηθήσουμε να απολαύσεις το ταξίδι σου, σου προτείνουμε να έεις στο νου σου τις παρακάτω συμβουλές.
    • Διαλεξε για διαμονή ένα ενοικιαζόμενο διαμερισμα μικρής διάρκειας.
    Σχεδιάζεις να μείνεις σε ξενοδοχείο? Αυτό μπορεί να ακούγεται καλή ιδέα αλλά αν πρόκειται να μείνεις πάνω απο τρεις μερες το ξενοδοχείο μπορεί να είναι αρκετα ακριβό για εσενα. Για να γλιτώσεις χρήαματα στο ταξίδι σου σου προτείνουμε να διαλέξεις ενοικιαση διαμερίσματος μικρής διάρκειας. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην πολη και μπορείς να βρεις αυτή που σου ταιριάζει. Εκτός απο το οτι είναι οικονομική, είναι και η πιο ευέλικτη λύση.
    • Μην παίρνετε ταξί κατα τη διάρκεια της μέρας.
    Το καλύτερο μεταφορικό μέσο στη Μελβούρνη είναι το τρα’ίνο.Τα ταξί μπορεί να ακούγονται βολικά, είναι όμως και τα πιο ακριβά. Για αυττό προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το τραίνο κατα τη διααρκεια της μέρας.
    • Επισκευτείτε όλες τις παραλίες.
    Η Μελβούρνη είναι μια πόλη πολύ γνωστή για τις παραλίες που διαθέτει. Για αυτό προτείνουμε να επισκευτείτε όλες τις παραλίες αν θέλετε να χαρείτε όλα όσα έχουν να προσφέρουν. Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να σας πεισουμε για αυτό. Είναι οιι παραλίες. Τι άλλο να πουμε.
    • Μην χρησιμοποιείτε αστική συγκοινωνία μετά τις 11μμ τα σαββατοκυριακα.
    Το ξερουμε οτι εχουμε πει οτι εχουν το ποιο αποτελεσματικο συστημα αλλα υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτό: μετα τις 11μμ τα σαββατοκύριακα. Αυτές τις ώρες το σύστημα μπορεί να υπολειτουργει, για αυτό και προτείνουμε να πάρετε ταξί.
    Τώρα που έχετε ήδη επιλέξει διαμονή, το επόμενο βήμα είναι να ψαξετε πώς θα μετακινηθείτε στην Μελβούρνη. Η Μελβούρνη είναι ένα ωραίο μέρος και έχει πολλά πράγματα να δεις και να χαρείς. Για να πάρεις τα περισσότερα απο αυτη την πολη σε συμβουλέυουμε να ακολουθήσεις τις παραπάνω
    http://shorttermrentalapartmentsinmelbourn.blogspot.com/2015/06/short-term-rental-apartments-in.html
    http://goaustralia.about.com/od/melbournevictoria/ss/Melbourne-Australia.htm
    https://www.youtube.com/user/WorldVenturesTV

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Ακτοπλοϊκά
Κρουαζιέρες