Συμβουλές και πληροφορίες για ταξίδι στην Βιέννη?

Αρχική Forums Προορισμοί Βιέννη Συμβουλές και πληροφορίες για ταξίδι στην Βιέννη?

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Antonis 5 years, 1 month ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #1039

  Dina
  Participant

  Σκεφτόμαστε να κλείσουμε ένα ταξίδι στην Βιέννη για 5 ημέρες και αναζητούμε συμβουλές και πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν κάνει το ταξίδι πρόσφατα. Εάν μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι θα βοηθούσε πολύ καθώς δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία από εξωτερικό!

  #1041

  Antonis
  Participant

  Καλημέρα.. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνεις το ταξίδι στην Βιέννη καθώς είναι μια πολύ φιλική πόλη και 5 ημέρες επαρκούν για να την γνωρίσεις.
  Το δικό μας ταξίδι ήταν ατομικό χωρίς ξεναγήσεις και αποδείχθηκε σωστή επιλογή καθώς σε γενικές γραμμές η Βιέννη είναι οργανωμένη πόλη.

  Για τις μετακινήσεις μας στην Βιέννη χρησιμοποιήσαμε μετρό, τρένο, τραμ και ρίξαμε αρκετό περπάτημα. Πάντως τα μέσα συγκοινωνίας είναι πολύ εξυπηρετικά και διευκολύνουν πολύ τις μετακινήσεις προς όλα τα αξιοθέατα.
  Η Vienna Card είναι η λέξη κλειδί στις μετακινήσεις καθώς ισχύει για όλα τα μέσα και περιλαμβάνει εκπτώσεις σε πολλές άλλες υπηρεσίες.

  Στην επικοινωνία οι Βιεννέζοι είναι μια χαρά καθώς μιλούν αγγλικά σχεδόν όλοι οπότε μας βοήθησαν όποτε χρειάστηκε στις περιηγήσεις μας σε κάποια αξιοθέατα. Να ξέρεις ότι τα περισσότερα αξιοθέατα στην Βιέννη συνδέονται με την πριγκίπισσα Σίσσυ από μουσεία μέχρι παλάτια και κήπους. Επίσης θα επισκεφτείς και το ναό του Αγίου Στέφανου, σήμα κατατεθέν της πόλης.
  Το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν η όπερα της Βιέννης που την επισκεφθήκαμε και η ατμόσφαιρα είναι καθηλωτική. Για εμάς πρωτόγνωρη εμπειρία και σίγουρα αξέχαστη!!!

  Δοκιμάσαμε σνίτσελ και λουκάνικα που είναι η σπεσιαλιτέ της Βιέννης και φυσικά είναι πεντανόστιμα!!!
  Ελπίζω να σου φανούν χρήσιμες οι δικές μας εμπειρίες και να περάσεις super.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Ακτοπλοϊκά
Κρουαζιέρες