Προφίλ

H Travel-Deals.gr είναι μια μηχανή αναζήτησης ταξιδιωτικών πακέτων και γραφείων που δημιουργήθηκε από μια νεανική ομάδα ανθρώπων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η απόφαση μας για μια τέτοια προσπάθεια προέκυψε από τον συνδυασμό εμπειρίας στον τουριστικό κλάδο και την εξειδίκευση μας στο ιντερνετ μάρκετινγκ.

Συνεργάτες μας σε αυτήν την προσπάθεια είναι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και στόχος μας είναι να οδηγήσουμε το ταξιδιωτικό κοινό σε επαφή με εκείνους και με τις προσφορές άμεσα και εύκολα.
Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να βρείτε ταξιδιωτικά γραφεία ανά περιοχή, να επιλέξετε το πακέτο διακοπών που σας ταιριάζει και να πάρετε προσφορές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.

Μέσα από την Travel-deals.gr δεν μπορείτε να κλείσετε ταξιδιωτικά πακέτα καθώς δεν κάνει πωλήσεις και δεν έχει καμία ανάμειξη στην τιμολογιακή πολιτική για τα ταξίδια και τις εκδρομές που προβάλλει. Οι τιμές που αναγράφονται διαμορφώνονται και καταχωρούνται απευθείας στην σελίδα χωρίς επιπλέον προμήθειες και κρυφές χρεώσεις από εμάς.

Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Ακτοπλοϊκά
Κρουαζιέρες