Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση της ιστοσελίδας www.travel-deals.gr και των υπηρεσιών που προσφέρει προϋποθέτει από τον επισκέπτη / χρήστη την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ακόλουθων όρων χρήσης, οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των βίντεο, των αρχείων,  των φωτογραφιών και όλων των κειμένων που περιλαμβάνονται στο διαδικτυακό μας τόπο.

Η ατομική εμπορική επιχείρηση του “Όνομα” με αντικείμενο την διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών των προμηθευτών / παρόχων (ενδεικτικά και όχι  περιοριστικά: ταξιδιωτικά γραφεία, πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, κ.λ.π.)  μέσω μίας online πλατφόρμας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους  και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών σχετικά με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, οποτεδήποτε με ισχύ για το μέλλον, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα συναλλακτικά ήθη, χωρίς να δημιουργείται υποχρέωση ενημέρωσης του χρήστη σχετικά.

Συνεπώς, ο επισκέπτης / χρήστης οφείλει προς συμφέρον του κάθε φορά να διαβάζει επιμελώς τους όρους χρήσης πριν από κάθε επίσκεψη του στην ιστοσελίδα  www. travel-deals.gr.

 

  1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ

H Travel-Deals.gr είναι μια μηχανή αναζήτησης για πακέτα διακοπών, ταξίδια και εκδρομές. Με νέες τεχνικές στον τομέα της αναζήτησης ταξιδιών, φέρνουμε σε επαφή τον Έλληνα ταξιδιώτη με τα ταξιδιωτικά γραφεία και τις προσφορές τους.

Σε συνεργασία με τα κορυφαία πρακτορεία ταξιδιών συγκεντρώνουμε και αναδεικνύουμε ταξιδιωτικά πακέτα οργανωμένα, ατομικά, γαμήλια, εξωτικά και αθλητικά ώστε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στον δικό σας τύπο διακοπών.

Όλα τα πακέτα διακοπών που προβάλλονται στην Travel-Deals.gr είναι ταξινομημένα με βάση τον προορισμό. Για να βρείτε τις διαθέσιμες ταξιδιωτικές προσφορές θα πρέπει να γράψετε το όνομα της πόλης ή της χώρας που επιθυμείτε να ταξιδέψετε στο πεδίο «Αναζήτηση».

Από τα αποτελέσματα που προκύπτουν επιλέγετε να δείτε αναλυτικά αυτά που επιθυμείτε πατώντας πάνω στον τίτλο κάθε εκδρομής. Σε κάθε πακέτο περιλαμβάνονται βασικές πληροφορίες και ένας σύνδεσμος που σας μεταφέρει στην σελίδα του  αντίστοιχου ταξιδιωτικού γραφείου για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι και να προχωρήσετε τελικώς αν επιθυμείτε σε κράτηση ή αγορά.

Βασικό και κύριο αντικείμενο των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η μεσολάβηση μεταξύ των χρηστών της ιστοσελίδας μας και των παρόχων / προμηθευτών μας και διευκόλυνση τους στην ανεύρεση των υπηρεσιών και των προϊόντων που επιθυμούν, θέτοντας τα κριτήρια τους, π.χ. τιμή, διάρκεια ταξιδιού, προορισμό, κ.λ.π.

 

  1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η επιχείρηση μας μέσω του ιστότοπου www.travel- deals.gr κάνει ό,τι είναι δυνατόν να διασφαλίσει την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα όλων των στοιχείων και των χαρακτηριστικών που παραθέτει για τις προτεινόμενες και διαφημιζόμενες υπηρεσίες και προϊόντα των συνεργαζόμενων παρόχων / προμηθευτών.

Και τελικώς εκθέτει τις σελίδες όλων των παροχών και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας, διατηρώντας κάθε επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή για διακοπές λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

 

  1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΝ

Ο διαδικτυακός μας ιστότοπος www.travel-deals.gr  δεν εγγυάται και άρα δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής, ούτε καν από αμέλεια, ζημιά άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική, υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, η οποία θα προκύψει με οποιονδήποτε τρόπο από λάθη, αδυναμίες, παραλείψεις, ή απώλεια δεδομένων κατά τη χρήση των παρόντων όρων στην οποία προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και ευθύνη.

Ουδεμία ευθύνη υπάρχει και στην περίπτωση που συντρέχει υπαιτιότητα που απορρέει από ή σχετίζεται με την ορθή χρήση ή σωστή λειτουργία και διαβίβαση των πληροφοριών που διατίθενται.

Η επιχείρηση μας δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για τις ζημιές που πιθανόν να προκύψουν από την εκτέλεση ή τη μη εκτέλεση της κράτησης / αγοράς προϊόντων από τους συνεργαζόμενους παρόχους/ προμηθευτές.

Η ιστοσελίδα μας  ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, για τις τιμές, για πιθανές αλλαγές ή τροποποιήσεις στις συμβάσεις μεταξύ των παρόχων και των χρηστών.

Ο διαδικτυακός μας τόπος www.travel-deals.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα του θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται αμέσως. Επίσης, δεν εγγυόμαστε ότι οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων οι υπηρεσίες τίθενται στην διάθεση των χρηστών / επισκεπτών, δεν περιέχουν ιούς ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Σε κάθε περίπτωση χρήσης εφαρμογών κοινωνικών δικτύων από επισκέπτες ή χρήστες της ιστοσελίδας μας, αναφερόμενοι στην ιστοσελίδα μας , εκφράζοντας γνώμες, κάνοντας σχόλια, ή οτιδήποτε άλλο, επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει υποχρέωση από μας για προληπτική εποπτεία.

 

  1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και η ασφάλεια των συναλλαγών είναι για μας μεγίστης σημασίας προτεραιότητα. Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικά mails για νέα προϊόντα και για  πακέτα προσφορών που διαφημίζονται μέσω της ιστοσελίδας μας.

Σε καμία περίπτωση τα στοιχεία σας δεν μεταβιβάζονται σε τρίτα πρόσωπα εκτός των συνεργαζόμενων εταιρειών, οι οποίες έχουν επιλεχθεί για να εκτελέσουν τις παραγγελίες των προϊόντων της επιλογής σας και την αποστολή αυτών.

Η ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα  εγγυάται σε κάθε χρήστη / επισκέπτη ότι δεν θα προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων σε κανένα τρίτο φορέα.

Ο διαδικτυακός μας ιστότοπος www.travel-deals.gr μπορεί να διοχετεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του σε τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, μόνο εάν αυτό επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τη σχετική διάταξη του νόμου και για τις αρμόδιες αρχές.

Επισημαίνουμε, όμως, ότι σύμφωνα με τα σύγχρονα τεχνικά μέσα δεν είναι δυνατή η εγγύηση της ασφάλειας με απόλυτο τρόπο στη μεταβίβαση στοιχείων μέσω του διαδικτύου. Για την μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων μέσω του διαδικτύου ευθύνεται αποκλειστικά ο χρήστης/ επισκέπτης.

Δεν χρησιμοποιούμε cookies, στην ιστοσελίδα μας και γι αυτό τον λόγο δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση.

 

  1. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.travel-deals.gr που απαρτίζεται από κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία, λογότυπα, την επιλογή λειτουργικού και τις ρυθμίσεις αυτού αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ατομικής εμπορικής επιχείρησης του “Όνομα”, που εδρεύει στην “Περιοχή” του νομού Αττικής,  με Α.Φ.Μ. “”, Δ.Ο.Υ. “”. Όλα τα παραπάνω προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας ή και τις διατάξεις περί σημάτων του Ελληνικού δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, ή παραπλάνηση κοινού σχετικά με τα λογότυπα, τις εικόνες, τα διακριτικά γνωρίσματα, τα γραφικά, τα ονόματα που αντιπροσωπεύουν την ατομική επιχείρηση του “Όνομα” και την ιστοσελίδα του.

 

 

  1. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ

Οποιαδήποτε πιθανή διαφορά ή αντίρρηση ή αξίωση ή απαίτηση που πηγάζει ή σχετίζεται με την παρούσα σύμβαση προσχώρησης ή στις σχέσεις μεταξύ των χρηστών του δικτυακού μας τόπου και την  www.travel-deals.gr ή τις θυγατρικές εταιρείες, τις συνεργαζόμενες εταιρείες, τους διανομείς, τους online συνεργάτες, τους δικαιοδόχους, τους πράκτορες ή άλλους που εμπλέκονται στη δημιουργία, τη χορηγία, την προώθηση ή την καθ΄ οιονδήποτε άλλο τρόπο παροχή του ιστοχώρου και του περιεχομένου του διέπεται από τις διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας. Αρμόδια για την επίλυση των ανωτέρω διαφορών είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Ακτοπλοϊκά
Κρουαζιέρες