Πως θα πάμε από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης στο κέντρο?

Αρχική Forums Προορισμοί Βαρκελώνη Πως θα πάμε από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης στο κέντρο?

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  xrusa 8 years, 11 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #956

    amalia
    Participant

    Καλή σας ημέρα. Έχουμε κλείσει ένα ατομικό πακέτο για την Βαρκελώνη και θέλουμε την βοήθεια σας σχετικά με το πως θα πάμε από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης στο κέντρο της πόλης όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

    Θα μπορούσατε να μας δώσετε μερικές πληροφορίες?

    #959

    greg
    Participant

    Γεια σου Αμαλία! Γυρίσαμε πρόσφατα από Βαρκελώνη (μόλις 20 ημέρες) και πρέπει καταρχήν να σου πω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξίδι. Η πόλη είναι πανέμορφη και είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε εξαιρετικά.

    Σχετικά με την μετακίνηση από το αεροδρόμιο θα σου έλεγα να προτιμήσετε το Aerobus που έχει πολύ συχνές αναχωρήσεις προς το κέντρο της πόλης. Το εισιτήριο του κοστίζει περίπου 6 ευρώ ανά διαδρομή κατ`άτομο. Εμείς θέλαμε να φτάσουμε στην Plaça Catalunya και επιλέξαμε το Aerobus 1. Περίπου 40 λεπτά είναι η διαδρομή και κάνεις και την πρώτη σου γνωριμία με την Βαρκελώνη!

    #960

    amalia
    Participant

    Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες!!! Μπορείς να μου πεις που θα πάρω το Aerobus στο αεροδρόμιο και εάν πρέπει να κλείσω εισιτήρια online?

    Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θέλω να προετοιμαστώ τέλεια για το ταξίδι..

    #961

    greg
    Participant

    Καταρχήν να διευκρινίσω ότι θα πρέπει να τσεκάρεις σε ποιο από τα 2 terminal προσγειώνεται η αεροπορική εταιρία που έχεις επιλέξει οπότε θα χρησιμοποιήσεις και το αντίστοιχο aerobus 1 ή 2. Θα το βρεις στις αντίστοιχες στάσεις που υπάρχουν ακριβώς έξω από το terminal.

    Δεν χρειάζεται να αγοράσεις εισιτήρια online (δεν ξέρω εάν γίνεται κιόλας) γιατί στα κόβει μέσα ο οδηγός!

    No stress, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!!!

    #962

    xrusa
    Participant

    Καλημέρα και στους 2. Εμείς χρησιμοποιήσαμε το TMB του αεροδρομίου της Βαρκελώνης γιατί είναι πιο οικονομικό, λίγο παραπάνω από 2 ευρώ. Δρομολόγια συχνά και οδηγούν στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.
    Εάν θέλεις μπορείς να βγάλεις και την Barcelona Card για να την χρησιμοποιήσεις και στις υπόλοιπες μετακινήσεις σου στην Βαρκελώνη. Συμφέρει πολύ εάν αποφασίσεις να κάνεις πολλές διαδρομές για να δεις την πόλη.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Ακτοπλοϊκά
Κρουαζιέρες