Τι αξίζει να δούμε από αξιοθέατα στο Λονδίνο?

Αρχική Forums Προορισμοί Λονδίνο Τι αξίζει να δούμε από αξιοθέατα στο Λονδίνο?

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  marios 8 years, 10 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #1032

    Danai
    Participant

    Καλησπέρα σας. Θα μπορούσε κάποιος να μας δώσει πληροφορίες σχετικά με τα αξιοθέατα στο Λονδίνο και τι αξίζει να δούμε κατά την παραμονή μας? Έχουμε ήδη κλείσει ένα ατομικό πακέτο αλλά αποφασίσαμε να φτιάξουμε το δικό μας πρόγραμμα ξεναγήσεων.

    • This topic was modified 8 years, 10 months ago by  Danai.
    #1042

    marios
    Keymaster

    Καλησπέρα … Σε καλωσορίζω στην ταξιδιωτική κοινότητα μας.
    Τα αξιοθέατα στο Λονδίνο είναι αμέτρητα και αξίζει να δεις όσα περισσότερα μπορείς.
    Οπότε σου αναφέρω εκείνα που θεωρώ τα πιο τουριστικά μα εξίσου σημαντικά να επισκεφτείς και ελπίζω να σου φανούν χρήσιμες οι πληροφορίες.

    1. Μάτι του Λονδίνου
    Πρόκειται για την μεγαλύτερη ρόδα του κόσμου που σου επιτρέπει με περιστροφική κίνηση να απολαύσεις την πανοραμική θέα της πόλης από άκρη σε άκρη. Ακόμα πιο όμορφο το θέαμα το βράδυ!!!

    2. Τάουερ Μπριτζ (Tower Bridge)
    Μια τεράστια πεζογέφυρα, σήμα κατατεθέν για το Λονδίνο μετά από το Μπιγκ Μπεν, που ανοιγοκλείνει περισσότερες από 500 φορές το χρόνο. Για την εποχή του σπουδαίο επίτευγμα με μηχανισμούς που σας επιτρέπεται να τους δείτε από κοντά.

    3. Πύργος του Λονδίνου
    Ο περίφημος Πύργος της πόλης όπου περικλείεται μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της Αγγλίας με σπουδαίους βασιλιάδες αλλά και μοιραία ιστορικά γεγονότα. Εδώ κρατούνταν όσοι επαναστατούσαν ενάντια στην βασιλεία με πολύ άδοξο τέλος. Χρησιμοποιείται για την φύλαξη των Βασιλικών κοσμημάτων στις μέρες μας.

    4. Βρετανικό Μουσείο
    Έχουμε ακούσει πολλά για αυτό το μουσείο μα η σπουδαιότητα του υπερβαίνει τις περιγραφές. Είναι το παλαιότερο μουσείο στον κόσμο και περιλαμβάνει στους κόλπους του την ιστορία όλου του πλανήτη με αμύθητους θησαυρούς.

    5. Μουσείο Μαντάμ Τισό
    Είναι το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων σε πραγματικές διαστάσεις. Θα βρείτε πολλούς διάσημους αστέρες να σας περιμένουν εκεί. Πραγματικό εντυπωσιακό!!

    6. Μπιγκ Μπεν
    Το σήμα κατατεθέν του Λονδίνου που χτυπάει ακατάληπτα από το 1859 βρίσκεται σε μια από τις όχθες του Τάμεση και διαθέτει την μεγαλύτερη καμπάνα στον κόσμο.

    Τέλος εκτός από τα αξιοθέατα θα πρέπει να βρείτε χρόνο και για ψώνια στο Λονδίνο σε μερικά από τα διασημότερα καταστήματα του κόσμου.
    Μπορείς να διαβάσεις μια ακόμα λίγο χιουμοριστική αναφορά για το Λονδίνο εδώ.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Ακτοπλοϊκά
Κρουαζιέρες