Ποια είναι τα καλύτερα αξιοθέατα στην Βαρκελώνη?

Αρχική Forums Προορισμοί Βαρκελώνη Ποια είναι τα καλύτερα αξιοθέατα στην Βαρκελώνη?

This topic contains 3 replies, has 4 voices, and was last updated by  Artemis 8 years, 6 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1024

    takis
    Participant

    Καλημέρα!!! Θα χρειαστώ μια μικρή βοήθεια σχετικά με τα αξιοθέατα στην Βαρκελώνη καθώς είναι τόσα πολλά αυτά που έχω ακούσει αλλά έχω μόνο 4 ημέρες στην διάθεση μου και θέλω να δω τα καλύτερα.. Μπορεί κάποιος να μου πει τι δεν πρέπει να χάσω από την Βαρκελώνη?

    Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη…

    #1025

    marios
    Keymaster

    Καλημέρα Τάκη! Σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στην κοινότητα μας.
    Η Βαρκελώνη είναι κατά την γνώμη μου η ομορφότερη πόλη της Μεσογείου και σίγουρα θα εντυπωσιαστείς τόσο από τα αξιοθέτα της όσο και από την κουλτούρα των Καταλανών!

    Σχετικά με το τι δεν πρέπει να χάσεις στην Βαρκελώνη σου παραθέτω επιγραμματικά τα δέκα καλύτερα κατ`εμέ αξιοθέατα.

    1. Ναός της Σαγράδα Φαμίλια από τον Αντόνιο Γκαουντί (ναός της Αγίας Οικογένειας)
    2. Πάρκο του Γκουέλ (Park Guell)
    3. Μουσείο του Πικάσσο
    4. Ισπανικό Χωριό
    5. Γοτθικός Ναός της Βαρκελώνης
    6. Καμπ Νου και μουσείο της Μπαρτσελόνα!!!
    7. Το Άγαλμα του Κολόμβου
    8. Λα Ράμπλα (La Ramblas)
    9. Το πάρκο της Ciutadella (ζωολογικός κήπος για παιδιά)
    10. Το λόφο του Montjuic

    Για να είμαι ειλικρινής πρέπει να πω ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείψεις το Καμπ Νου και εάν βρεις εισιτήρια να δεις και μια παράσταση του Μέσσι.
    Εάν θέλεις μπορείς να διαβάσεις ένα σύντομο άρθρο λίγο χιουμοριστικό για την Βαρκελώνη εδώ..

    #1029

    Taxideutis
    Participant

    Καλησπέρα και από εμένα. Φέτος επισκέφθηκα για δεύτερη φορά την Βαρκελώνη και τολμώ να πω πως αυτή η πόλη μας εντυπωσιάζει κάθε φορά. Από την μία είναι τα απίστευτα αξιοθέατα της κυρίως δια χειρός Γκαουντί, από την άλλη η γεμάτη ζωντάνια και ερωτισμό ατμόσφαιρα που διαθέτει.

    Θα σε παρότρυνα και γω να επισκεφτείς το Ναό Sagrada Familia που ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί και υπάρχουν σκαλωσιές σε κάποια τμήματα παρόλα αυτά είναι εντυπωσιακός λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής του. Εννοείται ότι πρέπει να ανέβεις επάνω από όπου η θέα της Βαρκελώνης είναι απίστευτη!!!

    Πανέμορφα είναι και τα πάρκα στην Βαρκελώνη με το Guell να ξεχωρίζει. Πάλι ο Γκαουντί έκανε το θαύμα του και συνδύασε το πολύχρωμο μωσαϊκό με φυσικά στοιχεία και πέτρινες κολώνες.

    Για να μην σας κουράζω περισσότερο θα σταθώ και γω στο Καμπ Νου ως must επίσκεψη, το οποίο κατάφερα να απολαύσω σε μία από τις 2 επισκέψεις μου. Η ατμόσφαιρα αυτή δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο και οι Καταλανοί είναι πολλοί τυχεροί που μπορούν να το απολαμβάνουν συνέχεια.

    #1208

    Artemis
    Participant

    Καλημέρα!!! Έχω επισκεφτεί μια φορά την Βαρκελώνη αλλά θα ήθελα να πω ότι ήταν ονειρικά. Είναι η πιο εντυπωσιακή χώρα στην Ευρώπη που έχω επισκεφτεί. Διαθέτει πολλά και απίστευτα μεγαλοπρεπή τουριστικά μέρη και απίστευτο κλίμα. Το ταξίδι μου έγινε αρχές Δεκέμβρη αλλά είχε απίστευτο καιρό και καθόλου κρύο. Θα ήθελα να αναφέρω όλα τα παραπάνω σαν απαραίτητους προορισμούς καθώς τα πάρκα του Γκαουντί αλλά και η εκκλησία Sagrada Familia είναι εικόνες που θα μείνουν αξέχαστες και αποτελούν χαρακτηριστικό της Βαρκελώνης. Θα ήθελα να προσθέσω σε αυτά, το ενυδρείο L’ Aquarium Barcelona καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα θαλάσσια πάρκα στο κόσμο με τεράστια θαλάσσια πλάσματα…Εκπληκτικό…
    Παράλληλα, η κρεμαστή γέφυρα Rambla de Mar που βρίσκεται στο Ολυμπιακό λιμάνι της Βαρκελώνης είναι μια επίσκεψη που συνιστώ καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στο τέλος της La Rmabla πιο συγκεκριμένα, και είναι η αρχή για μια μεγάλη βόλτα στη παραλία Barceloneta καθώς και στο άγαλμα του Κολόμβου….
    Τελειώνοντας, το πιο απολαυστικό κομμάτι του ταξιδιού ήταν περίπατοι στη μαγευτική La Rambla. Μάλλον ο καλύτερος τρόπος να έρθεις σε επαφή με το κόσμο, να δεις απλά στοιχεία του πολιτισμού τους μέσα από καλλιτέχνες του δρόμου και τουριστικά μαγαζάκια. Ο καλύτερος δρόμος επίσης για μια απολαυστική sangria και λίγα τοπικά tappas….
    Καλή Απόλαυση….

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Ακτοπλοϊκά
Κρουαζιέρες