Φίλτρο Αναζήτησης
x

Travel-Deals.gr

Αθήνα Λειτουργεί Ηλεκτρονικά 2118000535 info@travel-deals.gr https://www.travel-deals.gr

Travel-Deals.gr

Για πληροφορίες και κρατήσεις εκδρομών στείλτε email στο info@travel-deals.gr ή τηλεφωνήστε στο 211 8000 535

Η ταξιδιωτική μηχανή αναζήτησης Travel-Deals.gr σας δίνει άμεσα αποτελέσματα για πακέτα διακοπών, ταξίδια, εκδρομές, αεροπορικά εισιτήρια και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Με νέες τεχνικές στον τομέα της αναζήτησης ταξιδίων, φέρνουμε σε επαφή τον Έλληνα ταξιδιώτη με τα ταξιδιωτικά γραφεία και τις προσφορές τους.

Πραγματοποιούμε:

  • Χριστουγεννιάτικες εκδρομές στους πιο δημοφιλής χριστουγεννιάτικους προορισμούς
  • Κρουαζιέρες
  • Εταιρικά ταξίδια
  • Επαγγελματικά ταξίδια
  • Καλοκαιρινές εκδρομές
  • Πασχαλινές Εκδρομές
  • Εκδρομές Αγίου Πνεύματος
  • Εκδρομές Καθαράς Δευτέρας

Διαθέτουμε:

Προβάλουμε:

 

Ξενοδοχεία

Η ταξιδιωτική μηχανή αναζήτησης Travel-Deals.gr σας προτείνει τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Απολαύστε την διαμονή σας σε ξενοδοχεία όλων των ανέσεων και ζήστε την περιποίηση και την χαλάρωση που αναζητάτε στις διακοπές σας στις καλύτερες τιμές.

Σε συνεργασία με τα πιο αξιόπιστα ξενοδοχεία και resorts, βίλλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια συγκεντρώνουμε και προβάλλουμε προσφορές και προτάσεις διαμονής σε όλο τον κόσμο. Δείτε και συγκρίνετε τιμές και διαθεσιμότητες ανά ξενοδοχείο για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει ώστε να επιλέξετε την προσφορά που σας ταιριάζει

 

Αεροπορικά Εισιτήρια

Σε συνεργασία με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες, η Travel-Deals.gr προβάλλει προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων για όλους τους προορισμούς. Ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο εύκολα και οικονομικά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία για τα αεροπορικά σας εισιτήρια.

Επιλέξτε τον προορισμό που σας ταιριάζει και επιλέξτε μέσω των online μηχανων κρατήσεων τον φθηνότερο αεροπορικό ναύλο για το ταξίδι σας. Διαλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες αεροπορικές εταιρίες, ώρες και συνδυασμούς πτήσεων ώστε να βρείτε την καλύτερη διαθέσιμη επιλογή.

 

Κρουαζιέρες

Η Travel-deals.gr συγκεντρώνει για τους λάτρεις της κρουαζιέρας τις καλύτερες προσφορές σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες διοργάνωσης κρουαζιέρων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Απολαύστε τις διακοπές σας σε ένα υπερπολυτελές περιβάλλον με άνεση και στυλ, ζήστε μαγικές στιγμές πολυτέλειας σε ένα μοναδικό σκηνικό που το πλοίο και η θάλασσα διαμορφώνει.

Τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια τηρούν πολύ υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και χλιδής με σκοπό να εξασφαλίσουν στον ταξιδιώτη διακοπές αξέχαστες και μοναδικές.

 

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Στην Travel-Deals.gr θα βρείτε προσφορές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε συνεργασία με τις κορυφαίες ακτοπλοϊκές εταιρίες για όλους τους προορισμούς. Διαλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες ταξιδιωτικές προτάσεις και κλείστε τα εισιτήρια σας εύκολα και άμεσα με όλα τα πλοία.

Επιλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει και συνδεθείτε με online μηχανές κρατήσεων για να κάνετε έκδοση εισιτηρίου, να βρείτε δρομολόγια πλοίων και αναχωρήσεις για όλους τα λιμάνια και τους προορισμούς.

Για πληροφορίες και κρατήσεις εκδρομών στείλτε email στο info@travel-deals.gr ή τηλεφωνήστε στο 211 8000 535

 

Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Ακτοπλοϊκά
Κρουαζιέρες